ACTIVE MEMBER "ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ" 04 Σεπτεμβρίου 2013 | Τεχνόπολις > Γκάζι - Βοτανικός - Κεραμεικός - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ACTIVE MEMBER "ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ" 04 Σεπτεμβρίου 2013 | Τεχνόπολις > Γκάζι - Βοτανικός - Κεραμεικός

 Active Member Τραγούδα μαζί μας να φύγει το σκοτάδι
Ξένοι και Έλληνες Καλλιτέχνες τραγουδούν μαζί στην ίδια σκηνή.

Μαζί τους: Ελένη Βιτάλη, Γιάννης Κότσιρας, Γιώτα Γιάννα, Μπάμπης Παπαδόπουλος, Νίκος Ξύδης, Veronica Harcsa, Jahcoustix, Erik Truffaz, Yacine & The Oriental Groove, Χνάρια, A.S.R., Noova Groova (B.D.Foxmoor, Νίκος Ξύδης, Πέτρος Κούρτης), Pyromantic Orchestra (ομάδα μουσικών), Aνταμαπανταχού (ομάδα κουκλοθέατρου) και η μουσική ομάδα του Καλλιτεχνικού Καφενείου Μενιδίου που θα υποδέχεται τον κόσμο από νωρίς την ίδια μέρα με μουσικές.

Η "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων και η Chronos Art Productions παρουσιάζουν τους Active Member. Συμπληρώνοντας 20 χρόνια δημιουργικής παρουσίας περνάνε στη "2η εποχή τους" και επιλέγουν να τραγουδήσουν παρέα με καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που τους σέβονται και τους αγαπούν, μήπως και φύγει το σκοτάδι.

Σε αυτή τη συναυλία οι συμμετοχές των καλεσμένων θα ενσωματωθούν στο πρόγραμμα των Active Member. Ο B.D.Foxmoor θα γράψει ένα ξεχωριστό, καινούργιο τραγούδι για τον κάθε καλεσμένο που θα ακουστεί για πρώτη φορά στην "Τεχνόπολις". Επιπλέον, ο κάθε καλεσμένος θα ερμηνεύσει μαζί με τους Active Member ένα τραγούδι της προσωπικής του δισκογραφίας και επίσης θα τραγουδήσει μαζί τους και ένα τραγούδι των Active Member. Αυτή η εναλλαγή των τραγουδιών, αυτό το "μπλέξιμο", ένα τραγούδι από την προσωπική δισκογραφία των «φιλοξενούμενων» φίλων, ένα τραγούδι των Active Member, ένα καινούργιο τραγούδι για τον κάθε καλλιτέχνη, είναι το ιδιαίτερο, το ανεπανάληπτο, το αναπάντεχο στοιχείο που χαρακτηρίζει αυτήν τη συναυλία.

Και κάτι ακόμα, ασυνήθιστο, για συναυλία των Active Member: θα έχουν μαζί τους στη σκηνή μπάντα μουσικών αλλά και μια ορχήστρα εγχόρδων που θα συμμετέχει σε μεγάλο μέρος του προγράμματος.

Μαζί τους επί σκηνής θα βρίσκονται εκλεκτοί μουσικοί και σε μεγάλο μέρος του προγράμματος θα συμμετέχει και μια δεκαμελής ορχήστρα εγχόρδων.

 Τεχνόπολις > Γκάζι - Βοτανικός - Κεραμεικός
Διεύθυνση: Πειραιώς 100
Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2013, ώρες: 21:00

 Εισιτήρια:
Τιμές εισιτηρίων: 12€ προπώληση (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων), 15€ ταμείο

Προπώληση εισιτηρίων:
στα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και στο δισκοπωλείο "Τζίνα" (Πανεπιστημίου 57)
Τηλεφωνικά: 13855

 Πηγή : artandlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->