ΑΙΣΧΥΛΕΙΑ 2013: MONSIEUR MINIMAL - ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΦΑΦΟΥΤΗ 20 Σεπτεμβρίου 2013 | Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας > Ελευσίνα - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΙΣΧΥΛΕΙΑ 2013: MONSIEUR MINIMAL - ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΦΑΦΟΥΤΗ 20 Σεπτεμβρίου 2013 | Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας > Ελευσίνα

 Αισχύλεια 2013: Monsieur Minimal - Μαριέττα Φαφούτη
Marietta Fafouti and Band "Become the sun, Summer Tour".

Ύστερα από τις ξέφρενες Kookoobadi Nights, η Μαριέττα Φαφούτη και η 8μελής μπάντα της έρχονται να σκορπίσουν το φως με τη φρέσκια, καλοκαιρινή σειρά συναυλιών η οποία παίρνει τον τίτλο της από το ομώνυμο single "Become the sun".

Έχοντας στα χέρια της ένα album, το "Homemade Joy", το οποίο βρέθηκε στην κορυφή των Top5 με τους καλύτερους δίσκους για το 2012, και ένα single, το "Kookoobadi", η Μαριέττα έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζει το 3ο της album το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη του 2013.

Στα live που έχουν τη μορφή ενός μεγάλου party, οι "καλεσμένοι" θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τραγούδια από τα 2 πρώτα albums, από το επερχόμενο ακυκλοφόρητο αλλά και αγαπημένες διασκευές που θα φέρουν το χαμόγελο στα χείλη και θα κάνουν το κοινό να χορεύει ασταμάτητα. Με επιρροές από disco και soul μέχρι μιούζικαλ και από μουσικές των 60s και 70s μέχρι τραγούδια που θα μπορούσαν να ντύνουν μουσικά τα κλασικά spaghetti western, η μουσική της Μαριέττα Φαφούτη και οι μουσικοί της, θα φωτίσουν τις καρδιές όσων θα βρεθούν στα «Become the sun» lives.

Συμμετέχουν: Ευαγγελία Ξυνοπούλου, Εύη Κουρτίδου, Παναγιώτης Ζούγρος(Φωνητικά-Κρουστά), Κώστας Χαλιώτης (Ντραμς), Θοδωρής Ζευκιλής (Μπάσο, Φωνητικά), Δημήτρης Σιάμπος (Κιθάρες), Γιώργος Ζαρέας (Τρομπόνι), Ρένος Παπασταύρος (πλήκτρα, sampling).

 Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας > Ελευσίνα
Διεύθυνση: Παραλία Ελευσίνας (Κανελλοπούλου και Δραγούμη)
Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013, ώρες: 20:30


Προσέλευση: Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας η προσέλευση στο χώρο να πραγματοποιείται τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη των εκδηλώσεων, δηλαδή στις 20:00.

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αισχυλείων 2013.

 Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας > Ελευσίνα
Διεύθυνση: Παραλία Ελευσίνας (Κανελλοπούλου και Δραγούμη)
Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013, ώρες: 20:30

 Εισιτήρια:
Είσοδος ελεύθερη.

Πηγή: artandlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->