ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ 2013: ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ" 22 Σεπτεμβρίου 2013 | Θέατρο Badminton - Μουσικό Προαύλιο > Θέατρο Badminton - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ 2013: ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ" 22 Σεπτεμβρίου 2013 | Θέατρο Badminton - Μουσικό Προαύλιο > Θέατρο Badminton

 Μουσικό Προαύλιο 2013: Στέλιος Βαμβακάρης Εγώ είμαι γιος της Κοκκινιάς
Ο Στέλιος Βαμβακάρης εδώ και πολλά χρόνια δημιουργεί τα δικά του τραγούδια. Στο Μουσικό Προαύλιο έρχεται για πρώτη φορά, μαζί με τον κορυφαίο Έλληνα τραγουδιστή Γιώργο Νταλάρα, για να αποδώσουν όμορφα άσματα.

Με τον Γιώργο Νταλάρα τους συνδέει αδελφική φιλία και έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν, με αποκορύφωμα τις συναυλίες «Γιώργος Νταλάρας- Αφιέρωμα στον Μάρκο Βαμβακάρη» στο θέατρο Απόλλων στην Ερμούπολη της Σύρου, στις 27, 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2002. Λίγο μετά, κυκλοφόρησε με την ετικέτα της Parlophon, διπλό cd με 28 τραγούδια του Μάρκου, από αυτές τις πολύ ξεχωριστές συναυλίες.

Με τη συναυλία αυτή, ολοκληρώνεται το καλοκαιρινό φεστιβάλ του θεάτρου Βadminton στο Μουσικό του Προαύλιο, με τραγούδια του Στέλιου Βαμβακάρη αλλά και τα μεγάλα άσματα του Μάρκου.

Αληθινά, τρυφερά, μα και σκληρά, τραγούδια του πόνου και της δυστυχίας αλλά συνάμα λυτρωτικά, όπως όλα τα πραγματικά έργα τέχνης. Αυτά είναι τα τραγούδια του Μάρκου Βαμβακάρη που αποτέλεσαν τις γερές βάσεις πάνω στις οποίες κτίσθηκε το καταπληκτικό οικοδόμημα που αντιλαμβανόμαστε σήμερα ως ελληνικό λαϊκό τραγούδι.

Ο Μάρκος Βαμβακάρης είχε πηγαίο ταλέντο μουσικού δημιουργού, αυθεντική σχέση με το υλικό του, με τον εαυτό του αλλά και με το κοινωνικό περιβάλλον. Είχε μεγάλη αγάπη και αφοσίωση σ’ αυτό που έκανε.

Παίζουν οι μουσικοί: Μιχάλης Δήμας: μπουζούκι, Βασίλης Κορακάκης: μπουζούκι, Κώστας Γεράκης: κιθάρα, Στέφανος Μαγουλάς: κοντραμπάσο, Τραγουδά η Εβελίνα Αγγέλου

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ: Μουσικό Προαύλιο στο Badminton 2013 "Τα τραγούδια μας κι ένας συνθέτης".

 Θέατρο Badminton - Μουσικό Προαύλιο > Θέατρο Badminton
Διεύθυνση: Πάρκο Σχολής Χωροφυλακής Τηλέφωνο: 211 10 100 20
Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013, ώρες: 21:00

Εισιτήρια
Γενική είσοδος: 15€
Φοιτητικό, ανέργων: 10€
Προπώληση: Public, Παπασωτηρίου & sevenspots, abcd.gr, viva.gr, τηλ. 210 88 40 600.
 
 Πηγή: artandlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->