ΝΙΚΟΣ ΑΒΑΓΙΑΝΟΣ "ΚΑΠΟΙΟ ΡΕΦΡΕΝ. ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ" 17 Σεπτεμβρίου 2013 | Το σπίτι του Ηθοποιού > Πλ. Αμερικής - Πλ. Κολιάτσου - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΙΚΟΣ ΑΒΑΓΙΑΝΟΣ "ΚΑΠΟΙΟ ΡΕΦΡΕΝ. ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ" 17 Σεπτεμβρίου 2013 | Το σπίτι του Ηθοποιού > Πλ. Αμερικής - Πλ. Κολιάτσου

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Αλήθεια, πόσα ρεφρέν που λέμε καθημερινά προέρχονται από το θέατρο; Ποιοι δημιουργοί και ποιοι ερμηνευτές μέσα από θεατρικές παραστάσεις έχουν εκφράσει άπειρα λόγια, αγγίζοντας τις ευαίσθητες χορδές όλων μας; Την Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου ο Νίκος Αβαγιανός παρουσιάζει στο "Σπίτι του ηθοποιού" την επιτυχημένη μουσική παράσταση "Κάποιο ρεφρέν. Το τραγούδι στο θέατρο". Πολλά από εκείνα τα τραγούδια που θα ακουστούν προέρχονται από θεατρικές παραστάσεις των τελευταίων έξι δεκαετιών, τα οποία πρωτοτραγούδησαν καλλιτέχνες ιδιαιτέρως αγαπητοί και κυρίως, πάρα πολύ ξεχωριστοί.

Η Πένυ Ξενάκη, η Μαρία Κανελλοπούλου και ο εμπνευστής της ιδέας Νίκος Αβαγιανός θα μας μεταφέρουν σε κόσμους νοσταλγικούς. Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει η Σόφη Ζαννίνου, η οποία θα δώσει το παρών, προσδίδοντας έναν ακόμα πιο ξεχωριστό τόνο στη βραδιά... Την "παρέα" θα συμπληρώσει ο ταλαντούχος Νίκος Καρακαλπάκης. Η μουσική επιμέλεια ανήκει στον Γιώργο Τσοκάνη που παίζει πιάνο - πλήκτρα, ενώ στο μπουζούκι θα είναι ο Πάρης Καρακανάς. Ραντεβού, λοιπόν, στις 17 Σεπτεμβρίου στο "Σπίτι του ηθοποιού" για να σιγοτραγουδήσουμε, στον τόπο όπου φιλοξενούνται άνθρωποι της τέχνης, όλα εκείνα τα τραγούδια που αποτέλεσαν αναπόσπαστο κομμάτι της θεατρικής σκηνής.

Οι ερμηνευτές Νίκος Αβαγιανός, Πένυ Ξενάκη, Μαρία Κανελλοπούλου, Νίκος Καρακαλπάκης, Σόφη Ζαννίνου και οι μουσικοί Γιώργος Τσοκάνης και Πάρης Καρακανάς συμμετέχουν αφιλοκερδώς.

 Το σπίτι του Ηθοποιού > Πλ. Αμερικής - Πλ. Κολιάτσου
Διεύθυνση: Αλκαμένους 175 και Θήρας Τηλέφωνο: 2105226132
Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013, ώρες: 21:30

 Εισιτήρια
Δεν υπάρχει συγκεκριμένο ποσό στο εισιτήριο, αφού ο καθένας θα δώσει αυτό που θέλει προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για το "Σπίτι του Ηθοποιού".

Πηγή: artandlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->