"ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ" 14 Σεπτεμβρίου 2013 | Ωδείο Ηρώδου Αττικού (Ηρώδειο) > Πλάκα - Ακρόπολη - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

"ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ" 14 Σεπτεμβρίου 2013 | Ωδείο Ηρώδου Αττικού (Ηρώδειο) > Πλάκα - Ακρόπολη

Ένα ταξίδι στη Λιλιπούπολη
Στην προσπάθεια της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας να ενισχύσει το Ταμείο Υποτροφιών, ώστε να υπάρξει δυνατότητα στήριξης μαθητών των Αρσακείων Σχολείων των οποίων οι γονείς αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα, εντάσσεται, μεταξύ άλλων, και η διοργάνωση μουσικής εκδήλωσης στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013.

Η μουσική εκδήλωση θα έχει τίτλο «Ένα ταξίδι στη Λιλιπούπολη» και περιλαμβάνει τα τραγούδια της διαχρονικής και αγαπημένης εκπομπής του Γ΄ Προγράμματος της ΕΡΤ. Σε αυτή συμμετέχουν η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Βασίλης Αγροκώστας, οι σολίστ και το ενόργανο σύνολο του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου καθώς και οι μαθητές του Μουσικού Ομίλου των Αρσακείων - Τοσιτσείων Σχολείων.

Ωδείο Ηρώδου Αττικού (Ηρώδειο) > Πλάκα - Ακρόπολη
Διεύθυνση: Διονυσίου Αρεοπαγίτου
Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013, ώρες: 20:30

 Εισιτήρια
Διακεκριμένη Ζώνη: 35€ - Μειωμένο: 25€
Α' Ζώνη: 30€ - Μειωμένο 23€
Β' Ζώνη: 25€ - Μειωμένο 20€
Γ' Ζώνη: 20€ - Μειωμένο 15€
Άνω Διάζωμα: 15€ - Μειωμένο 12€

Η προώθηση των εισιτηρίων θα γίνεται από την εταιρεία ticketservices (διεύθυνση: Πανεπιστημίου 39,Στοά Πεσμαζόγλου, τηλέφωνο: 210 7234567, εισιτήρια οnline: www.ticketservices.gr και από τα καταστήματα Public (Σύνταγμα - MALL - Πειραιάς - Γλυφάδα - Άγ. Δημήτριος - Άγ. Στέφανος - Ν. Ερυθραία - Αγ. Παρασκευή - Νέα Σμύρνη - Αιγάλεω - Ζωγράφου - Περιστέρι - Χαλάνδρι - Ψυχικό).

• Για το ευρύ κοινό η προπώληση θα ξεκινήσει στις 19 Αυγούστου 2013.
• Για τους γονείς των μαθητών των Αρσακείων - Τοσιτσείων Σχολείων, προκειμένου να εξασφαλίσουν καλύτερες θέσεις, η προπώληση θα ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου 2013.

Πηγή: artandlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->