ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ 04 Σεπτεμβρίου 2013 | Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας > Πεντέλη - Βριλήσσια - Μελίσσια - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ 04 Σεπτεμβρίου 2013 | Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας > Πεντέλη - Βριλήσσια - Μελίσσια

Λάκης Παπαδόπουλος και Γιάννης Γιοκαρίνης στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας
Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας στη Πεντέλη, ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Γιοκαρίνης, φορτωμένοι με τραγούδια από τη πολύχρονη πορεία τους, μια πορεία δεκαετιών με αμέτρητες επιτυχίες, ετοίμασαν και θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με τη γνωστή τους εφηβική ροκ διάθεση. Μια συναυλία τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στην «Εστία δωρεάν διανομής τροφίμων - ρούχων & οικιακού εξοπλισμού».

Ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Γιοκαρίνης δύο καλλιτέχνες του ελληνόφωνου έντεχνου και rock τραγουδιού, παρουσιάζουν ένα μοναδικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει όλες με τις γνωστές μεγάλες επιτυχίες τους , «Ο Κουρσάρος», «Γυριστρούλα», «Μενεξεδιά», «Νοσταλγός του Rock’N’Roll», «Ευλαμπία», «Τσικαμπούμ» κ.α.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος («Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ»), ο τραγουδοποιός που με τις συνθέσεις και τους στίχους του έχει «τροφοδοτήσει» πολλούς μεγάλους τραγουδιστές αλλά και συγκροτήματα στη χώρα μας, ετοίμασε ένα πρόγραμμα με όσα τραγούδια μπόρεσαν να χωρέσουν. Διότι εάν αναλογιστεί κανείς τη προσωπική του δισκογραφία, αλλά και τις μέχρι σήμερα συνεργασίες του έχει πολλά τραγούδια όπως «Ήσυχα βράδια», «Το παλιό μου παλτό», «Για να σ’ εκδικηθώ», «Πάρε πασά μου», «Γοριλάκι» και πολλά ακόμα.

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης από τις πιο κλασικές φυσιογνωμίες της ελληνικής μουσικής σκηνής και αναπόσπαστο κομμάτι της προοδευτικής ελληνικής μουσικής θα παρουσιάσουν με τον Λάκη ένα πρόγραμμα με χαρούμενη διάθεση, επικοινωνία, ενέργεια και αυθορμητισμό.

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Σεπτεμβρίου 2013 στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας που διοργανώνει ο Δήμος Πεντέλης.

 Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας > Πεντέλη - Βριλήσσια - Μελίσσια
Διεύθυνση: Λόρδου Βύρωνος 1
Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2013, ώρες: 21:00

 Εισιτήρια:
Γενική είσοδος: 10€

Πηγή: .artandlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->