"ΑΝΤΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ" ΤΩΝ STEPHEN SINCLAIR ΚΑΙ ANTHONY MCCARTEN ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ 31 Αυγούστου 2013 | Δημ Κινηματογράφος Λαυρίου (θερινός) > Λαύριο - Κερατέα - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

"ΑΝΤΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ" ΤΩΝ STEPHEN SINCLAIR ΚΑΙ ANTHONY MCCARTEN ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ 31 Αυγούστου 2013 | Δημ Κινηματογράφος Λαυρίου (θερινός) > Λαύριο - Κερατέα

Άντρες έτοιμοι για όλα των Stephen Sinclair και Anthony McCarten στο Λαύριο
Ήταν αποφασισμένοι από την αρχή. Οι "Άντρες έτοιμοι για όλα" έκαναν τη μεγάλη εμπορική επιτυχία του χειμώνα αλλά δεν σταμάτησαν εδώ. Περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα, για να μας χαρίσουν πολύ γέλιο μέσα από καταστάσεις οικείες και καθημερινές. Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας διασκεύασαν το έργο των Νεοζηλανδών Stephen Sinclair και Anthony McCarten “Ladies Night” που παίχτηκε με μεγάλη επιτυχία το 1987, το προσάρμοσαν στην ελληνική πραγματικότητα και μας παρέδωσαν μια απολαυστική κωμωδία που έσπασε ταμεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σε μια επαρχιακή πόλη μια αντροπαρέα, που δοκιμάζεται από πολλά και πολλαπλά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με ένα πρωτότυπο τρόπο. Η απελπισία οδηγεί ένα καφετζή (Κώστας Κόκλας), ένα ταξιτζή (Τόνι Δημητρίου), ένα δημοτικό υπάλληλο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), ένα φούρναρη (Κώστας Ευριπιώτη) και ένα σπουδαστή (Μάνος Ιωάννου) να γίνουν στρήπερ. Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει την ζωή τους, την μικρή πόλη και τις γυναίκες τους. (Αντιστοίχως: Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου και Νίκη Λάμη). Άντρες έτοιμοι για όλα. Πέντε Ελληνάρες που ξεπερνούν τον εαυτό τους σε μια καινούργια διασκεδαστική παράσταση πάνω στο γνωστό μας θέμα.

Απόδοση - Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου - Μιχάλης Ρέππας
Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη
Κοστούμια: Έβελυν Σιούπη
Χορογραφίες: Ελπίδα Νίνου - Θανάσης Γιαννακόπουλος
Σχεδιασμός Φωτισμών : Χρήστος Τζιόγκας

Πρωταγωνιστούν: Κώστας Κόκλας, Κώστας Ευριπιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Τόνυ Δημητρίου, Μάνος Ιωάννου, Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου, Νίκη Λάμη.

 Δημ Κινηματογράφος Λαυρίου (θερινός) > Λαύριο - Κερατέα
Διεύθυνση: Αθηνάς και Ιπποκράτους Τηλέφωνο:  2292027911 
Σάββατο 31 Αυγούστου 2013, ώρες: 21:15

 Εισιτήρια
Τιμές εισιτηρίων: 19€ Γενική είσοδος, 15€ (φοιτητικό, ανέργων), 10€ (παιδικό έως 10 ετών)

Πηγή:artandlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->