ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 2013: "ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ, ΔΕ ΜΙΛΑΩ" 30 Αυγούστου 2013 | 3η Μαρίνα Γλυφάδας > Γλυφάδα - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 2013: "ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ, ΔΕ ΜΙΛΑΩ" 30 Αυγούστου 2013 | 3η Μαρίνα Γλυφάδας > Γλυφάδα

 Πολιτιστικός Σεπτέμβρης Γλυφάδας 2013: Δεν βλέπω, δεν ακούω, δε μιλάω
Ένας τύφλος. Ένας κουφός. Ένας μουγγός.
Είναι φίλοι, ζουν μαζί και αντιμετωπίζουν από κοινού τις αντιξοότητες που δημιουργεί η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες.

Σ' αυτή τη μικρή Βαβέλ, σ' αυτή την εντελώς ασυνήθιστη συνύπαρξη, ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Και τα καταφέρνουν τόσο...όσο...Κάποια στιγμή μπαίνει στη ζωή τους μια κοπέλα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, ένας άγγελος της αγάπης. Και όλα αλλάζουν ξανά.

Το "Δεν Βλέπω, Δεν Ακούω, Δεν Μιλάω", εμπνευσμένο από έναν παλιό Ινδικό μύθο για την υπομονή και την μακροθυμία απέναντι στις δυσκολίες της ζωής, είναι μια πολύ ιδιαίτερη, ξεκαρδιστική κωμωδία. Είναι όμως ταυτόχρονα ένα έργο για την συντροφικότητα, την αγάπη, την εκτίμηση, την φιλία, τον καθημερινό αγώνα και την αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής, σε μια εποχή που οι μαύρες σκέψεις πληθαίνουν.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία:Χρ. Χατζηπαναγιώτης
Επιμέλεια κειμένου: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Δημήτρης Καντάς
Μουσική επιμέλεια: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης
Βοηθός σκηνοθέτη: Δημήτρης Καντάς

Διανομή
Σπύρος Πούλης
Κώστας Αποστολάκης
Σπύρος Σπαντίδας
Δήμητρα Στογιάννη

Στα πλαίσια του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη Γλυφάδας 2013.

 3η Μαρίνα Γλυφάδας > Γλυφάδα
Διεύθυνση: 3η Μαρίνα Γλυφάδας
Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013, ώρες: 21:00

 Εισιτήρια:
Είσοδος ελεύθερη.

(Εθελοντικά γίνονται δεκτά τρόφιμα και φάρμακα για την ενίσχυση του κοινωνικού φαρμακείου και του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Γλυφάδας.)

Πηγή: artandlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->