Οι Σύντεκνοι - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Οι Σύντεκνοι

Ένας πραγματικά φιλόξενος μικρός και ζεστός χώρος, άνοιξε τις πόρτες του το Μάϊο του 2008 και σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τα γνήσια παραδοσιακά Κρητικά προϊόντα.

Το ενδιαφέρον μας για τη σωστή και υγιεινή διατροφή, μας έκανε να δημιουργήσουμε ένα μικρό και ζεστό χώρο, γεμάτο με αυθεντικές γεύσεις και παραδοσιακά προϊόντα από την λεβεντογέννα Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα. Ανοίξαμε τις πόρτες το Μάιο του 2008 και βρισκόμαστε απέναντι από το τραμ του Νέου Κόσμου όπου σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε τα γνήσια παραδοσιακά Κρητικά προϊόντα μας που με φροντίδα, αγάπη και υπομονή έχουμε διαλέξει για εσάς.

Το Κρητικό μας παντοπωλείο άνοιξε όχι μόνο από την αγάπη μας για την παράδοση αλλά και απ’το πάθος μας για την συνέχιση της. Η ποιότητα στην διατροφή είναι τρόπος ζωής μας και αυτό θέλουμε να παρέχουμε και να μεταδώσουμε στους πελάτες μας, επιλέγοντας υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας προϊόντα, πολλά από τα οποία προέρχονται από μικρές ακόμα και σπιτικές παραγωγές. Βασική μας αρχή η απλότητα, η οποία αποτελεί το σημαντικότερο στοιχείο της Κρητικής διατροφής! Ψάχνουμε, διακρίνουμε επιλέγουμε γεύσεις, αρώματα της Κρητικής γης και τα διαθέτουμε με όλο μας το μεράκι σε εσάς!

Μας αρέσει όλα αυτά να τα απολαμβάνουμε στο τραπέζι με καλή παρέα χαμογελαστούς ανθρώπους και όμορφη διάθεση και φυσικά με την καλύτερη Κρητική ρακή!

Μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε την δυνατότητα να φτιάξετε μόνοι σας τη δική σας παραγγελία και εμείς θα την παραδώσουμε στον χώρο σας!


Κασομούλη 46 - Νέος Κόσμος
τκ.11744
Στάση μετρό & Τραμ Νέου Κόσμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->