ΓΙΩΡΓΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ 28 Ιουλίου 2013 | Cafe στον Κήπο του Νομισματικού Μουσείου > Νομισματικό Μουσείο - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

ΓΙΩΡΓΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ 28 Ιουλίου 2013 | Cafe στον Κήπο του Νομισματικού Μουσείου > Νομισματικό Μουσείο

 Γιώργης Χριστοδούλου
Ο Γιώργης Χριστοδούλου που συμπληρώνει φέτος δεκαπέντε χρόνια στη δισκογραφία, μόνιμος πλέον κάτοικος Βαρκελώνης τα τελευταία σχεδόν δύο χρόνια, έρχεται για δύο συναυλίες στην Ελλάδα.

Μαζί του φέρνει τις κοσμοπολίτικες μουσικές από τον τελευταίο του ισπανο-γαλλόφωνο δίσκο "Flaneur", ενώ μεταξύ άλλων, στις αποσκευές του μας επιφυλάσσει μια επιλογή από την προσωπική του δισκογραφία του ("Γιαπωνέζικοι κήποι", "Η αγάπη είναι ένα πορτοκάλι", "Δες το κι αλλιώς", "Μην αλλάξεις ποτέ").

Ακόμα, παρουσιάζει δείγματα της νέας του δουλειάς με τίτλο "Barcelonauta" την οποία ηχογραφεί αυτήν την εποχή στη Βαρκελώνη με μερικούς από τους καλύτερους τζαζ μουσικούς της πόλης. Θα ακουστούν ακόμα διασκευές σε τραγούδια των Cole Porter, Randy Newman, Μάνου Χατζιδάκι και άλλα γνωστά μουσικά θέματα στα ισπανικά, καταλανικά, γαλλικά, αγγλικά, ιταλικά κι ελληνικά.

Ετοιμαστείτε για μια βόλτα μιάμισης ώρας στην πιο κοσμοπολίτικη μεριά της Mεσογείου, στα café και τις πλατείες της, όπου σύχναζαν - και ίσως εξακολουθούν να βρίσκονται- οι παρέες των μποέμ καλλιτεχνών, οι πιο ευαίσθητοι δημιουργοί, οι "βοτανολόγοι" του πεζοδρομίου, οι επαγγελματίες σουλατσαδόροι…

Τον συνοδεύουν οι μουσικοί :

Πάνος Αθάνατος: κιθάρες
Αντώνης Αρβανίτης: κοντραμπάσο
Ρόλη Γιαμοπούλου: τύμπανα

Εισιτήρια :

Δωρεάν είσοδος - Υπάρχει χρέωση στην κατανάλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->