ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ 2013: ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΒΕΤΤΑ - ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ - ΠΑΝΑΓΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΤΗΣ 18 Ιουλίου 2013 | Θέατρο Badminton - Μουσικό Προαύλιο > Θέατρο Badminton - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ 2013: ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΒΕΤΤΑ - ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ - ΠΑΝΑΓΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΤΗΣ 18 Ιουλίου 2013 | Θέατρο Badminton - Μουσικό Προαύλιο > Θέατρο Badminton

Μουσικό Προαύλιο 2013: Καλλιόπη Βέττα - Μπάμπης Βελισσάριος - Παναγής Μπαρμπάτης

Έκτακτη εμφάνιση η Στέλλα Γκρέκα. Η ζωή είναι ωραία με Αττικά Τραγούδια. Τραγούδια του Αττίκ και στιγμιότυπα από το προσωπικό τους ρεπερτόριο. Τρεις ξεχωριστές παρουσίες, με πλούσια καλλιτεχνική εμπειρία, θα συνυπάρξουν για να ερμηνεύσουν τα ακριβής αισθητικής τραγούδια του Αττίκ.

Η Καλλιόπη Βέττα και ο Μπάμπης Βελισσάριος, υπό τις οδηγίες του μαέστρου και πιανίστα Παναγή Μπαρμπάτη, θα ανασύρουν από τις παρτιτούρες του μεγάλου Έλληνα συνθέτη σπάνιες μουσικές στιγμές, προσδίδοντας το δικό τους καλοδεχούμενο άγγιγμα. Γλυκόπικρη νοσταλγία, ευγενική μελαγχολία, λεπτός ρομαντισμός και μιαν εκφραστικότητα που καθηλώνει.

Μια συνύπαρξη, που στόχο έχει να αναδείξει την δραματικότητα και την εσωτερικότητα των άμεσων και βιωματικών τραγουδιών του Κλέωνα Τριανταφύλλου, του γνωστού μας Αττίκ (1885 – 1944).

Μαζί τους, σε έκτακτη εμφάνιση η Στέλλα Γκρέκα, η ντίβα της μεταπολεμικής Αθήνας. Η τραγουδίστρια που ό,τι τραγούδησε έγινε επιτυχία. Να σημειωθεί ότι η Στέλλα Γκρέκα, το 1975, ηχογράφησε με τρόπο μοναδικό και αξεπέραστο "Τα τραγούδια του Αττίκ" Όλα τα παραπάνω θα απολαύσουν οι θεατές στο πρώτο μέρος. Το δεύτερο μέρος αποτελείται από χαρακτηριστικές στιγμές του προσωπικού ρεπερτορίου και των τριών συντελεστών της συναυλίας. Στα πλαίσια του Φεστιβάλ: Μουσικό Προαύλιο στο Badminton 2013 "Τα τραγούδια μας κι ένας συνθέτης".

Εισιτήρια
 Γενική είσοδος: 15€
Φοιτητικό, ανέργων: 10€

Προπώληση: abcd.gr,
viva.gr, Public,
Παπασωτηρίου,
Seven Spots,

 τηλ. 210-8840600
Πηγή: artandlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->