ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 15 Ιουλίου 2013 | Χώρος Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Αμαλιείου > Φιλοθέη - Μαρούσι - Πεύκη - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 15 Ιουλίου 2013 | Χώρος Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Αμαλιείου > Φιλοθέη - Μαρούσι - Πεύκη

Φ. Αμαρουσίου 2013: Αλκίνοος Ιωαννίδης

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ανανεωμένος από έναν πλούσιο καλλιτεχνικά χειμώνα παρουσιάζει για αυτό το καλοκαίρι μια διαφορετική και φρέσκια παράσταση.

Παρέα με τον σταθερά μουσικό συνοδοιπόρο του, τσελίστα και πολυμουσικό Γιώργο Καλούδη ετοιμάζουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που δίνει έμφαση στην εσωτερική ένταση, στην ερμηνευτική λεπτομέρεια και στην ευρυχωρία της ησυχίας.

Η συνεργασία των δύο καλλιτεχνών μετρά αρκετά χρόνια. Έχοντας περάσει μέσα από διαφορετικούς ηχητικούς κόσμους, οι δύο μουσικοί συναντήθηκαν και διαμόρφωσαν μια κοινή αισθητική, με βάση την αυτοσχεδιαστική ελευθερία, τη χαρά της συνύπαρξης, την προσήλωση στην ουσία και τον σεβασμό στην απλότητα και την ευθύτητα του τραγουδιού.

 Η παράσταση έχει παρουσιαστεί ήδη σε πολλές χώρες του εξωτερικού και με μεγάλη επιτυχία στο μικρό Θέατρο της Επιδαύρου τον Ιούλιο του 2012, όπου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

 Στην ηχοληψία είναι ο Βαγγέλης Λάππας.
 Στους φωτισμούς ο Κωνσταντίνος Αλεξίου.

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2013.

Τιμή Εισιτηρίου: 12€ (προπώληση) και 15€ (ταμείο)

Προπώληση
* Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός ΗΣΑΠ), Μαρούσι
* Στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου
* Στο περίπτερο της viva.gr στο Τhe Mall Athens
* http://www.viva.gr/ Τηλέφωνο 11876
* Στα εκδοτήρια στο Αμαλιείο (Λεωφ. Κηφισίας 219), την ημέρα της εκδήλωσης

Εισιτήρια ανήμερα της κάθε εκδήλωσης θα πωλούνται βάσει διαθεσιμότητας.

Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων των εκδηλώσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στη γραμμή 15321 και στο τηλ. 213 2038350 του Δήμου Αμαρουσίου, και στο 11876.

Εισιτήρια για όλες τις εκδηλώσεις θα διατίθενται σε προνομιακές τιμές για τους κατόχους Artemis Card στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός Η.Σ.Α.Π) στο Μαρούσι αλλά και στα εκδοτήρια του Αμαλιείου τις ημέρες των εκδηλώσεων.

Διάθεση από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου δωρεάν εισιτηρίων βάσει κοινωνικών κριτηρίων σε ειδικές κατηγορίες πληθυσμού.

Ένα συμβολικό ποσό της αξίας του εισιτηρίου θα διατεθεί για την ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Δήμου Αμαρουσίου.

Πηγή: artandlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->