JOLLINA - INTERVIEW(ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ) ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΥΞΙΔΑ - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

JOLLINA - INTERVIEW(ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ) ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΥΞΙΔΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΘΩΜΑΪΔΗ(JOLLINA)

INTERVIEW(ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)

      Για τη Μουσική Πυξίδα


1.Ποια είναι τα πρώτα σου μουσικά βήματα;

Ξεκίνησα πριν περίπου 8 χρόνια να τραγουδάω σε μουσικές σκηνές με διάφορες μπάντες αφού πρώτα έκανα φωνητική για 2 χρόνια. Στη συνέχεια επιδίωξα να κυκλοφορήσω δικά μου κομμάτια και κατέληξα στο τελευταίο μου κομμάτι «Νύχτα Καλοκαιρινή» που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι που μας πέρασε.

2.Eπιρροές, εμπνεύσεις και αγάπες;

Είμαι βαθιά επηρεασμένη από τη «μαύρη» μουσική, όπως soul και blues, και έχω εμπνευστεί και από τραγουδιστές όπως η Aretha Franklin και η Etta James. Η μεγάλη μου αγάπη είναι σίγουρα η ποπ μουσική αλλά αν θέλετε συγκεκριμένα να σας πω κάποιον καλλιτέχνη που αγαπώ ιδιαίτερα τότε σίγουρα αυτός είναι ο Freddie Mercury. Ροκ καλλιτέχνης με ατίθασο πνεύμα και σπάνιο ταλέντο που όμοιό του δε θα υπάρξει ξανά. Από νεώτερους καλλιτέχνες αγαπώ ιδιαίτερα τη Jennifer Hudson γιατί το πάθος της όταν ερμηνεύει είναι μοναδικό.


3.Σήμερα τι στόχους έχεις;

Να κυκλοφορήσω το επόμενο μου κομμάτι. Ήδη ψάχνω για κομμάτια και πολύ σύντομα θα καταλήξω σε αυτό που θα με κάνει να αισθανθώ όμορφα όταν το ακούσω.

4.Toλμάς να κάνεις καινούργια πράγματα;

Αν δεν τολμάς σε αυτή τη ζωή δε θα μάθεις ποτέ πως θα καταλήξουν τα πράγματα για τα οποία αγωνίζεσαι. Όλα στη ζωή είναι ένα ρίσκο που πρέπει να πάρουμε αν θέλουμε να προχωρήσουμε. Όσο ζω, λοιπόν, θα τολμάω να κάνω καινούρια πράγματα ακόμα και αν δεν καταλήξουν πουθενά.

5.Συνεργασία έκπληξη με τον Ταραξία ,πως έγινε αυτό το πάντρεμα μουσικά;

Όταν μου έβαλαν να ακούσω το κομμάτι, ο Ταραξίας ήταν ήδη στα ραπ φωνητικά οπότε δεν ήταν μια συνεργασία που έγινε εξαρχής από τους 2 μας. Το έκανα demo, άρεσε σε όλους μας και έτσι αποφασίσαμε να κυκλοφορήσει έτσι ακριβώς όπως κυκλοφόρησε.

6.Ο έρωτας τροφοδοτεί η σε αποσυντονίζει;

Αναλόγως τι έρωτας είναι αυτός και πως τον δέχεται ο κάθε άνθρωπος. Έχουν υπάρξει έρωτες στην ιστορία που έχουν εμπνεύσει τα μεγαλύτερα έργα και άλλοι που έχουν καταστρέψει τα μεγαλύτερα ταλέντα. Εγώ προσπαθώ να βλέπω πάντα τα θετικά που μπορεί να έχει ένας έρωτας ακόμα και αν έχω πληγωθεί από αυτόν.

7.Είναι εύκολο να καταφέρει κανείς να παίξει με τους δικούς του όρους σε αυτόν τον χώρο;

Καθόλου εύκολο γιατί δεν είσαι μόνος σου σε αυτό το «παιχνίδι» που λέγεται μουσική βιομηχανία. Αν παίξεις σωστά βέβαια μπορείς να καταφέρεις να φέρεις κάποια πράγματα σε μια κατάσταση που μπορεί να σε βολεύει περισσότερο, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει πως αποφασίζεις εξ’ ολοκλήρου τις κινήσεις που θα κάνεις. Η υπομονή είναι αυτό με το οποίο πρέπει να τροφοδοτείται ο κάθε καλλιτέχνης για να αντέξει σε όλες τις «μάχες» που πρέπει να αντιμετωπίσει στην πορεία.


8.Είσαι αισιόδοξη γενικά;

Θα έλεγα πως είμαι αρκετά έχοντας βέβαια περάσει και φάσεις τρομερής απαισιοδοξίας που όλα μου φαίνονταν μαύρα. Κοιτάω πάντα τα θετική πλευρά της ζωής για να μπορώ να ανταπεξέρχομαι σε οποιαδήποτε αναποδιά μου τύχει και νομίζω πως αυτό είναι το φάρμακο κατά της κατάθλιψης.

9.Aγαπημένη καθημερινή συνήθεια;

Να αγκαλιάζω τον σκύλο μου τον οποίο υπερλατρεύω. Μου δίνει τρομερή δύναμη να συνεχίζω τη μέρα μου.

10.Eτοιμάζεις νέα συνεργασία;

Όπως ανέφερα και παραπάνω είμαι στη διαδικασίας αναζήτησης καινούριων κομματιών για να επιλέξω την επόμενη κυκλοφορία μου. Προς το παρόν δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι αλλά πολύ σύντομα θα έχετε νέα μου μέσω της προσωπικής μου σελίδας στο facebook.





Interview(Συνέντευξη):Μουσική Πυξίδα Team







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->